BMW opent haar eerste elektrische showroom in Londen

img
14-08-12 BMW heeft in Londen, net voor de Olympische Spelen begonnen, de eerste showroom voor elektrische auto's geopend: BMW i Park Lane. Deze showroom kan gevonden worden in de beroemde straat Park Lane, naast Hyde Park. In deze straat bevindt zich ook al een gewone BMW dealer, Aston Martin dealer en ook zijn er nog enkele andere dealers voor dure auto's te vinden.

Deze showroom heeft niet als doel auto's te verkopen, maar puur alleen om de mensen warm te maken voor de toekomst van de auto's. De showroom heeft een modern huiselijke stijl met een tintje 'groen', om de milieuvriendelijkheid van de auto's ook in de showroom terug te laten komen: aan éé van de wanden laat BMW een 'groene muur' groeien met allerlei plantjes.

In de showroom zijn momenteel twee auto's te bekijken. Eén volledig elektrische auto, de BMW i3 Concept en een hybride sportauto, de BMW i8 Concept. Daarnaast kunt u hier ook een gestripte BMW i3 Concept auto zien, om te bekijken hoe deze auto er van binnen uit ziet. Dit is nog niet alles wat BMW u wil laten zien in deze elektrische showroom, ook een 'i Pedelec' fiets, die zeer gemakkelijk in de achterbak van de BMW i3 Concept geplaatst kan worden en de i Wallbox lader waarmee de accu's van de auto's opgeladen kunnen worden zijn er te bewonderen.

In Nederland zijn alle volledig elektrische auto's vrijgesteld van wegenbelasting en BPM. Ook kennen deze auto's een 0% bijtellingstarief omdat ze onderweg een CO² uitstoot hebben van minder dan 50 gram per kilometer: namelijk helemaal geen CO²! Voor deze auto hoeft dus geen bijtelling betaald te worden.

Meer over de showroom en de BMW i Concept auto's kunt u lezen op de BMW i WebsiteBMW opent haar eerste elektrische showroom in Londen

BMW opent haar eerste elektrische showroom in Londen

BMW opent haar eerste elektrische showroom in Londen

BMW opent haar eerste elektrische showroom in Londen

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.