Veel elektrische auto's op Ecomobiel 2012

img
11-10-12 Op 9 en 10 oktober jl. vond in Ahoy Rotterdam de derde editie van de Ecomobiel beurs voor duurzame mobiliteit plaats. De beurs werd geopend door Minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu. Op dag twee van de beurs overhandigde oud-premier Jan Peter Balkenende het eerste exemplaar van het visiedocument 'Elektrische mobiliteit in 2012' aan de Rotterdamse wethouder van Duurzaamheid, Binnenstad, Buitenruimte, Alexandra van Huffelen.

Elektrische auto's waren in overvloed aanwezig en velen ervan konden getest worden door de bezoekers. Renault was aanwezig met o.a. zeven elektrische Renault Twigy's. Bovendien werd op deze beurs de Renault Zoe voor het eerst in Nederland geintroduceerd. Toyota presenteerde de Toyota Prius Plug-in Hybride en ook Mercedes kwam met een aantal primeurs.

Het draaide op de Ecomobiel beurs niet alleen om auto's. Ook elektrische vrachtwagens, scooters en fietsen stonden in de schijnwerpers. Bovendien waren er een aantal bedrijven aanwezig die oplaadpalen voor elektrische auto's leveren.

In het totaal waren er 140 standhouders aanwezig en 44 workshops te volgen. De beurs werd tweemaal zo druk bezocht als vorig jaar.Veel elektrische auto's op Ecomobiel 2012

Veel elektrische auto's op Ecomobiel 2012

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.