Mazda2 en Mazda3 het eerste jaar wegenbelastingvrij

img
06-01-11 In de Slimme Keus Collectie van Mazda komt dit automerk met een opvallende aanbieding: Indien u tussen nu en 31 maart 2011 een nieuwe Mazda2 of Mazda3 koopt, betaalt u een heel jaar lang géén wegenbelasting!

Mazda heeft geen modellen die volgens de huidige regelingen vrijgesteld zijn van wegenbelasting en BPM, maar om toch mee te kunnen doen aan deze 'trend' betaalt Mazda voor u het hele jaar uw wegenbelasting! Helaas zijn de auto's niet vrijgesteld van BPM en betaalt de zakelijke rijder ondanks de groene energielabels nog 20% bijtelling.

De Mazda2 heeft een verbruik van slechts 5,4 liter brandstof per 100 km en heeft een CO²- uitstoot van slechts 119 gram per kilometer, wat 9 gram boven het maximum ligt, om wettelijk wegenbelastingvrij te rijden. Het is dus nog wachten of Mazda ook met een nóg schoner model komt.

Ook de nieuwe Mazda2 XS valt onder deze actie en is er vanaf € 11.250,- en de Mazda3 is er vanaf € 19.490,-.Dit artikel is gepubliceerd in 2011. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Mazda2 en Mazda3 het eerste jaar wegenbelastingvrij

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.