Renault komt met wegenbelastingvrije Megane

img
12-12-11 Renault heeft de prijzen van de nieuwe Mégane bekend gemaakt. De dieselmotor die deze Mégane Energy dCi 110 Start&Stop Eco2 onder de motorkap heeft liggen heeft een gemiddelde uitstoot van 95 gram CO² per kilometer en verbruikt slechts 3,6 liter brandstof per 100 gereden kilometers. Het vermogen van de Energy diesel is 110 pk en het maximum koppel is 260 Nm.

Zoals de naam van deze uitvoering al verklapt, heeft deze auto het Start&Stop systeem, wat inhoudt dat de motor zichzelf uitschakelt op het moment dat de auto stil staat en in z'n vrij staat maar zodra er weer geschakeld wordt, begint de motor weer te draaien, zonder dat de bestuurder dat merkt. Het voordeel van dit systeem is dat een de motor dan geen brandstof verbruikt en ook geen belastende stoffen uitstoot. Bovendien heeft de auto nog andere ingenieuze snufjes die de auto een schoner doen maken, waaronder een lagedruk EGR-systeem (uitlaatgasrecirculatie) en een regeneratief remsysteem.

De wegenbelastingvrije Renault Mégane is er als vijfdeurs hatchback, coupéversie en als Estate. De vijfdeurs hatchback is er vanaf € 22.790, de coup√©versie vanaf € 23.290 en de Mégane Energy dCi 110 Start&Stop Eco2 Estate voor 23.790 euro. Bestellen kan per direct. Alle carrosserievarianten zijn wegenbelastingvrij.Dit artikel is gepubliceerd in 2011. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Renault komt met wegenbelastingvrije Megane

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.