Honda Civic Hybride

img
08-07-10 De Honda Civic is al sinds oktober 2009 leverbaar. In maart 2010 is wegens 40 jarig jubileum een limited edition uitgebracht. Al deze hybride Civic modellen zijn wegenbelastingvrij.

Omdat deze Civic hybride is is deze uiterst zuinig. Hij rijdt nou eenmaal gedeeltelijk op een elektromotor. De Civic heeft een gemiddelde uitstoot van 109 gram CO² per kilometer en heeft een topsnelheid van 185 km/h. Voor elke 100 kilometer die u rijdt met deze Civic verbruikt hij gemiddeld 4,6 liter benzine.

De hybride Civic Comfort is er al vanaf € 23.990. Voor € 25.490 heeft u de Civic hybride Elegance. Voor die 1.500 euro krijgt verschil krijgt u een hoop extra's: Cruisecontrol, parkeersensoren, verwarmde voorstoelen, een leren stuur, mistlampen en nog veel meer. Als u nog 1.000 euro meer voor uw auto over heeft, kunt u voor € 26.490 de Limited edition aanschaffen. Daar krijgt u behalve bovenstaande extra's ook nog eens leren bekleding en een navigatiesysteem voor.Dit artikel is gepubliceerd in 2010. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Honda Civic Hybride

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.