Aygo Dynamic Navigator

img
21-11-10 De nieuwe Toyota Aygo Dynamic Navigator is Toyota's jongste wegenbelastingvrije model. Deze compacte, moderne auto is standaard voorzien van een TomTom navigatiesysteem en daar heeft de nieuwe Aygo ook de naam Dynamic Navigator aan te danken. Het navigatiesysteem is behalve weg te klappen in het dashboard, ook nog uitneembaar zodat het niet uitnodigt tot inbreken. De ingebouwde TomTom navigeert u standaard door heel West-Europa en andere kaarten zijn apart verkrijgbaar. Een carkit heeft u voor deze auto niet meer nodig, via het navigatiesysteem kunt u hands-free bellen.

Behalve het TomTom systeem heeft de nieuwe Aygo ook nog een ingebouwde iPod aansluiting, waardoor u in een handomdraai toegang heeft tot de gehele muziekbibliotheek van uw iPod of iPhone. Als u geen iPod heeft, dan heeft Toyota nog een USB aansluiting ingebouwd, zodat u ook een MP3 speler kunt aansluiten.

Onder de motorkap bevindt zich een 68 pk sterke 1.0-liter driecilinder benzinemotor, die u het grootste voordeel levert: de vrijstelling van wegenbelasting en BPM. Daarnaast is de auto standaard voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen, extra donkergetint privacy glas achter, mistlampen en antraciet lichtmetalen velgen. De Aygo Dynamic Navigator is vanaf nu bij de dealer verkrijgbaar in de kleuren Midnight Black metallic en Cool White vanaf 11.350 euro. Daarnaast krijg u een extra inruilpremie van 1.000 euro. U kunt ook voor de Aspiration Red Navigator kiezen. Deze variant is alleen verkrijgbaar in de kleur Barcelona Red metallic (zie foto) vanaf 11.525 euro.Dit artikel is gepubliceerd in 2010. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Aygo Dynamic Navigator

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.