Peugeot 508 HYbrid4 zonder BPM en wegenbelasting

img
30-08-12 De Peugeot 508 is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waaronder een model met hybride motoren: De Peugeot 508 HYbrid4. Deze zuinige auto heeft door een combinatie van elektro- en dieselmotor een gemiddelde CO² uitstoot van slechts 91 gram per kilometer en is daarom vrijgesteld van wegenbelasting. Bovendien is deze auto voor iedereen die hem voor het einde van dit jaar nog koopt ook nog vrijgesteld van BPM.

De bijtelling van deze auto is tot en met eind 2012 nog 14% maar dit zal per 1 januari 2013 20% worden. Lees meer over de veranderende regels omtrent BPM en bijtelling hier.

De auto is zo schoon door de combinatie van een aantal gecombineerde technologieën: Zo heeft deze auto behalve de hybride motor, ook het bekende Stop&Start-systeem, waarbij de motor automatisch stilvalt als er niet gereden wordt en heeft deze auto het een 2Tronic automatische versnellingsbak, die geheel is geprogrammeerd om zuinig te rijden. Dit gehele pakket samen wordt de HYbrid4-technologie genoemd. Gemiddeld heeft deze auto door deze technologieën een verbruik van slechts 3.6 l/100 KM.

Alle types automobilisten worden verwend met deze auto. Zo heeft de 508 vier verschillende rijstijlen die in de middenconsole van de auto gekozen kan worden:
- Auto, de elektronica stuurt automatisch alle systemen aan en bepaalt wanneer de verbrandingsmotoren of de elektromotor moeten functioneren;
- ZEV, de auto wordt voor 100% door de elektromotor aangedreven, perfect voor in de stad en kleine afstanden;
- 4WD (four wheel drive) zijn beide motoren tegelijkertijd in werking; de achterwielen worden door de elektromotor aangedreven en de voorwielen door de dieselmotor;
- De Sport stand dient voor extra rijdynamiek.

De Peugeot 508 HYbrid4 is verkrijgbaar vanaf € 43.000,-Peugeot 508 HYbrid4 zonder BPM en wegenbelasting

Peugeot 508 HYbrid4 zonder BPM en wegenbelasting

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.