Kia Picanto in een nieuw jasje

img
05-05-11 De Picanto is al sinds 2004 op de weg te vinden. Op de AutoRAI heeft Kia een geheel vernieuwde uitvoering van deze auto gepresenteerd en ziet er veelbelovend uit. Naast het exterieur heeft ook de motor een upgrade gehad. Deze 85 pk motor is namelijk een stuk schoner geworden. Waar de uitstoot van de vorige uitvoering nog op 114 gram CO² per kilometer lag, hebben heeft Kia de uistoot nu kunnen verlagen naar 105 gram voor de 1.2 liter en 99 gram CO² bij de 1.0 liter uitvoering. Deze uitstoot is zo laag dat deze auto zonder bpm en wegenbelasting bereden kunnen worden. Daarnaast geldt een bijtellingstarief van 14%.

Bent u geinteresseerd? Kia geeft tot eind juni extra inruilvoordeel van € 500,-! De auto is verkrijgbaar vanaf € 7.995,-.Dit artikel is gepubliceerd in 2011. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Kia Picanto in een nieuw jasje

Reacties
S.Kremer schreef op 18-05-11 06:43

Is deze Picanto een automaat?

Ik heb zelf een Opel Corsa 1,4 automaat van 1997.
Ziet er goed uit is is technisch in goede staat.

Wat zal ik ongeveer moeten toebetalen?
 
Gerrit schreef op 11-06-11 16:01

Eind Februari 2011 de KIA Picanto 1.0 X-pect ESC 5S,gekocht met de aanname dat deze auto wegenbelastingvrij zou zijn,echter tot mijn verbazing vertelde de dealer (bij ophalen!) dat het niet geldt voor deze Picanto! Voel me enigszins belazerd!
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.