Toyota betaalt 3 jaar lang uw wegenbelasting

img
22-07-10 Naast Opel wil nu ook Toyota profiteren van de populariteit van auto's zonder wegenbelasting. Toyota betaald voor u 3 jaar lang de wegenbelasting als u voor 1 september 2010 een nieuwe Toyota Yaris neemt. Daarnaast belooft Toyota op haar website dat alle onderhoudskosten laag zijn, u krijgt namelijk ook nog eens 3 jaar garantie!

De CO² uitstoot van de Yaris is 115 gr/km. Helaas is dat te veel om na die 3 jaar uw Yaris zonder wegenbelasting te kunnen rijden, maar u rijdt wel heel zuinig, namelijk 1 op 20,4. Dat komt door de zuinige 1.0 of 1.3 motor. Toch krijgt de auto een A energielabel en hoeven zakelijke rijders maar 20% bijtelling te betalen.

De Toyota Yaris is er vanaf €10.950,-. Helaas moet er voor deze auto wel BPM betaald worden. Dat komt omdat de auto toch te veel CO² uitstoot. Tenslotte betaalt Toyota alleen uw wegenbelasting!Dit artikel is gepubliceerd in 2010. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Toyota betaalt 3 jaar lang uw wegenbelasting

Reacties
Sjaak schreef op 29-07-10 14:11

Ik vind het een mooie auto. Jammer dat het maar 3 jaar is, anders het ik misschien overwogen hem te kopen.
 
Bert b. schreef op 29-07-10 16:26

Wow, dat vind ik een goede actie van toyota, zeker als je elke 3 jaar een nieuwe auto koopt! jammer dat toyota laatste tijd niet zo goed in het nieuws is...
 
anoniem schreef op 08-08-10 10:32

Een mooie actie zou je denken....

Wij hebben in juli een nieuwe Toyota gekocht en onze oude Toyota ingeruild en er een redelijke prijs voor terug gekregen.
Op het moment van aankoop waren wij niet op de hoogte van deze actie en de verkoper heeft ons hier ook niet op geattendeerd.
De volgende dag zagen wij heel toevallig een advertentie in de krant staan over deze actie, dus wij terug naar de garage om dit nog in orde te maken.
Maar helaas deze vlieger ging niet op, de verkoper was het moment van verkoop niet op de hoogte van deze aktie en wij hadden al een redelijke prijs voor onze inruilauto gekregen.
Nou ja hoe wij het ook draaiden of keerden, de garage kon maar uit 1 potje handelen en dan wat het OF een mooie inruilprijs Of in dit geval die aktie. Doordat de verkoper niet op de hoogte was en wij ook niet hebben wij dan ook niet kunnen onderhandelen op het moment van aankoop.

3 jaar geen wegenbelasting is in ons geval toch mooi 1.128,00 euro die wij nu mislopen.

Het enigste dat de garage voor ons kon doen was de 1e beurt gratis twv. 125,00 euro.

Aangezien wij niet over een handelsgeest bezitten moeten wij het hier mee doen.
De auto prima, maar wij blijven toch met een kater zitten.
 
Robin (beheerder) schreef op 08-08-10 17:47

Beste anoniem,

Ik raad u aan contact op te nemen met Toyota Nederland, in plaats van de dealer. Het is namelijk een landelijke actie, waar de dealer zich aan hoort te houden. Het gaat immers om een hoop geld!

Ik wens u veel succes!
 
anoniem schreef op 09-08-10 10:43

Robin bedankt, wij hebben vandaag een mail naar Toyota Nederland gestuurd.
 
anoniem schreef op 13-08-10 15:25

..... deze actie schijnt alleen van toepassing te zijn op nieuw te bestellen auto's en die van ons stond in de showroom.......
En... wanneer men een inruilauto heeft dan gelden weer andere regels.
Zo wordt het voor de klant wel moeilijk om het nog allemaal te volgen.
 
anoniem schreef op 17-08-10 19:08

Jammer dat de de 1200 euro wegenbelasting invloed heeft op je inruilprijs omdat de dealers zelf aan de actie moeten bijdragen.
Inruil voor de actie veel meer als tijdens de actie dus betaal je zelf de wegenbelasting alsnog.
 
Wim schreef op 31-10-10 12:51

Hoi, ik heb pas een nieuwe Yaris gekocht bij Toyota Carnet in Hellevoetsluis. Ik heb een drie jaar oude Daihatsu Cuore ingeruild en gewoon gebruik kunnen maken van de actie. Ik kreeg een goede prijs terug en kreeg drie maanden wegenbelasting als extra korting. Ik ben super geholpen door ze. Ik denk dat iedere dealer hier weer anders mee omgaat. Bij Renault, waar wij ook hebben gekeken werden we slecht behandeld. De verkoper was het ook niet eens met de landelijke inruilactie en probeerde dit financieel op ons af te wikkelen. Slechte zaak dus, Kerkhof en Visser in Spijkenisse.
 
R schreef op 08-11-10 15:11

over 3 jaar zijn de belastingvrije autos tochh al te duur dus dan is het al opgeheven. misschien rij je deze nieuwe toyota wel langer belastingvrij dan een c1 die door de overheid belastingvrij is
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.