Nieuwe, zuinigere versie van de Volkswagen Golf

img
17-03-13 De zuinigste versie van de "Auto van het Jaar" 2013, Volkswagen Golf, is de nieuwe Volkswagen Golf BlueMotion. Deze auto heeft een verbruik van slechts 1 liter per 32,3 kilometer. Zakelijke gebruikers genieten hier door van een bijtellingstarief van slechts 14% in 2013 en 2014.

Door de BlueMotion Technologies kent de auto een CO² uitstoot van slechts 85 gram per kilometer, en dus is deze auto ook vrijgesteld van wegenbelasting en BPM. Uiteraard is ook deze auto voorzien van het Start/Stop-systeem wat het stadse verbruik onderdrukt. Zodra u moet wachten voor een stoplicht, schakelt de motor automatisch uit. Gaat het licht op groen en wilt u weer wegrijden, start de motor weer vanzelf zonder dat u het merkt. De nieuwe Golf heeft een 1.6 TDI dieselmotor met 110 pk. De motor brengt de auto van 0 tot 100 km/h in 10.7 seconden en kan tot maximaal 200 km/h. De auto is voorzien van zes versnellingen, waarbij de zesde versnelling de "spaarversnelling" genoemd wordt.

De Golf is in drie uitvoeringen te verkrijgen: Trendline, Comfortline en Highline. De goedkoopste uitvoering is verkrijgbaar vanaf € 25.490 en is direct te bestellen.Nieuwe, zuinigere versie van de Volkswagen Golf

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.