Ford Fiesta ECOnetic

img
28-06-11 De Ford Fiesta ECOnetic is een zuinige auto die door middel van een aantal technische aanpassingen nog een stukje zuiniger is gemaakt. Zo is de auto voorzien van banden met een lagere rolweerstand, een schakelindicator die aangeeft voor u welk moment het beste is om te schakelen, verbeterde aerodynamica en is de 1.6 liter sterke TDCi-dieselmotor (95pk/70kW) beter afgesteld zodat de motor minder toeren draait.

De auto heeft hierdoor een verbruik van 3,6 liter/100 km (gecombineerd verbruik) en een CO² uitstoot van slechts 95 gram per kilometer waardoor er voor deze auto geen wegenbelasting en BPM hoeft te betalen. Mocht u de auto leasen, geldt het 14%-tarief.

De basis Fiesta is verkrijgbaar vanaf € 15.995,-. Daarnaast zijn er nog leuke opties verkrijgbaar zoals het "X Pack Multimedia". U krijgt dan voor € 1.379,- onder andere Automatische airconditioning, Automatisch inschakelende dimlichten, Bluetooth + Voice Control, Cruise Control , Elektrisch inklapbare buitenspiegels, Elektrische voorruitverwarming, Parkeersensoren achter, Radio / CD-speler en een Regensensor.Dit artikel is gepubliceerd in 2011. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Ford Fiesta ECOnetic

Reacties
siep hoomans schreef op 22-06-12 11:28

is deze uitvoering ook in automaat en zo ja is die ook wegenbelastingvrij.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.