Nieuwe Seat Ibiza vanaf juni in showrooms

img
12-05-10 Vanaf juni staat er bij Seat de nieuwe Ibiza in de showrooms. Deze komt er in een aantal varianten. De goedkoopste Ibiza is de Ibiza ST 1.2 Reference. Deze heeft een 70pk motor en is er al vanaf €14.395,-. De luxere uitvoering, de 1.2 Style is er vanaf €15.895,-. Daarnaast is er nog een 1.4-liter benzine motor en voor de dieselrijders de 1.6-liter TDI.

De Seat Ibiza ST Ecomotive is de milieuvriendelijkere variant van de nieuwe Ibiza. De prijs van deze auto ligt qua basisprijs hoger dan de goedkoopste nieuwe Ibiza, maar u betaalt geen BPM bij aanschaf. Daarnaast is deze Ibiza ook vrijgesteld van wegenbelasting. De Ecomotive heeft een verbruik van 1 op 29, dus u verdient het verschil tussen de goedkoopste Ibiza en de ecomotive binnen no-time weer terug. Bovendien steunt u hiermee ook het milieu. De ST Ecomotive Reference is BPM- en wegenbelastingvrij en kost 16.795 euro. De luxere Ibiza ST Style kost 18.295,- euro. Beide genieten bovendien een A-label en 14% bijtelling.Dit artikel is gepubliceerd in 2010. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Nieuwe Seat Ibiza vanaf juni in showrooms

Reacties
J.Klijnstra schreef op 15-08-10 15:24

Prijs van de 1.2TDI Ecomotive Style is gedaald naar Euro 17495,=
 
Jan Boorsma schreef op 21-09-10 17:05

In juni de Seat Ibiza ST 1.2TDI Ecomotive besteld en begin september ontvangen. Keurig nog de prijscorrectie doorgevoerd.
In vergelijking met mijn vorige auto, Peugeot 406 HDI 110pk, rijdt deze auto wat sportiever (sturen, vering), terwijl de acceleratie en trekkracht zeker acceptabel zijn. In vergelijking met de 1,4L benzine versie is het koppel stukken hoger wat maakt dat de auto relaxed rijdt.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.