Nieuwe Prius? Oplaadpaal meegeleverd!

img
14-08-12 De Toyota Prius Plug In hybrid, welke zo schoon is dat er voor deze auto geen bijtelling betaald hoeft te worden, zal bij aanschaf geleverd worden met een oplaadpaal, zodat u thuis altijd de accu's van uw Prius op kan laden. Daarnaast zal er ook bij alle Toyota dealers ook een oplaadpaal geinstalleerd worden.

De Plug In hybride Prius heeft een gemiddelde uitstoot van slechts 49 gram CO² per kilometer en is daarom vrijgesteld van wegenbelasting, BPM én bijtelling, mocht de auto geleased worden.

De auto heeft drie rijmodi, wat wil zeggen dat de auto op drie manieren aangedreven kan worden. Allereerst kan er gekozen worden om de auto puur en alleen op de accu aangedreven te laten worden: de EV-modus. De auto heeft dan een actieradius van 25 kilometer, totdat de batterij leeg is. Deze accu kan binnen anderhalf uur opgeladen worden aan de oplaadpaal. De EV City-modus is speciaal ontworpen voor in de stad, waar de Prius vaak op zal moeten trekken en af moet remmen. De HV-modus geeft een gecombineerde aandrijving waardoor zowel de elektrische motor als de benzine motor gebruik maakt. In de HV-modus heeft de auto een CO² uitstoot van 84 g/km.

De oplaadpaal zal op uw eigen grond worden geinstalleerd door Imtech. Mocht u niet in het bezit zijn van eigen grond die daar voor geschikt is, dan kan er in overleg met uw gemeente een oplaadpaal op openbare grond geplaatst worden.

De Toyota Plug In Hybrid is te koop vanaf € 38.990,- of te leasen vanaf € 579,- per maand.Nieuwe Prius? Oplaadpaal meegeleverd!

Nieuwe Prius? Oplaadpaal meegeleverd!

Reacties
hybrid schreef op 04-11-12 09:49

Is het zo dat ook na 2014 vanwegen de gemiddelde lage uitstoot van < 50gr/km de prius hybrid belasting vrij blijft?
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.