Renault Zoe vanaf 2013 op de weg

img
15-10-12 Renault heeft tijdens de Ecomobiel beurs, de vakbeurs voor duurzame mobiliteit de elektrische Renault ZOE voor het eerst in Nederland gepresenteerd. Dit is niet de eerste elektrische auto van de Franse automaker. Eerder kwam Renault ook al met de Renault Twizy, Renault Fluence Z.E. en een elektrische Renault Kangoo.

De auto is verkrijgbaar vanaf 20.990 euro, dit is echter zonder batterij. De batterij wordt geleverd op huurbasis a 79 euro per maand. Bang zijn dat u ooit met een lege accu komt te staan is niet nodig. De accuhuur is inclusief hulp bij pech aan de weg, waardoor Renault u altijd naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt sleept om uw accu weer op te laden. Bovendien wordt de batterij vervangen zodra de capaciteit onder de 80% geraakt. U bent altijd verzekerd van een goede accu. De accu is binnen 30 minuten opgeladen aan de snellader en binnen 10 uur opgeladen aan het gewone stopcontact.

De ZOE heeft een actiradius van 210 kilometer op een volle accu. De topsnelheid van de auto is tot 135 km/h. Door een ingebouwd regeneratief systeem, zal tijdens het afremmen de batterij weer opgeladen worden d.m.v. dynamo's.Renault Zoe vanaf 2013 op de weg

Renault Zoe vanaf 2013 op de weg

Reacties
Op dit artikel is nog niet gereageerd.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.