Verkeersboetes stijgen: tegenhanger vrijstelling wegenbelasting?

img
07-09-10 Afgelopen week werd bekend, dat het demissionaire kabinet de verkeersboetes met gemiddeld 15% wil laten stijgen. De bedoeling is, dat dit de staat een slordige 50 miljoen euro moet gaan opleveren voor de staatskas. Met de vrijstelling voor wegenbelasting voor zuinige auto's loopt de staat veel geld mis. Het is dan ook mogelijk, dat dit een alternatief is voor de afschaffing van de vrijstelling, waardoor die regeling voorlopig veilig is.

U kunt in deze enquete aangeven of u voor of tegen de stijging van verkeersboetes bent en bij correcte invulling van alle vragen maakt u tevens kans op een TomTom navigatiesysteem.Dit artikel is gepubliceerd in 2010. Informatie in dit artikel is daarom mogelijk verouderd.

Verkeersboetes stijgen: tegenhanger vrijstelling wegenbelasting?

Reacties
Kramer schreef op 19-09-10 19:41

Schande duidelijke van verkeers borden zijn er niet borden zijn weg enz. snelheid in bebouwde kom 30 km volgens de europese norm niet geldig wel voor het woonerf en laat de politie zich zelf maar eens aan de normen houden maarja de polite heeft gelijk voor de rechtbank in een wword schandalig
 
Oscar schreef op 29-09-10 00:27

Laten we met zijn allen ons aan de verkeersregels houden dan pakken wij eens de politie hard aan, want die agenten op straat worden door onze boetes enal betaald.
 
Evil schreef op 29-09-10 14:37

hey kramer, heeft jouw toetsenbord geen leestekens of zo? Je schrijven raakt kan nog wal.
 
E.Lansink schreef op 01-10-10 11:45

Moet een andere automobilist de wegebelasting betalen voor die kleine auto`s die willen toch ook op mooie wegen rijden laat ze dan ook betalen.
 
rien schreef op 02-10-10 16:11

Wat zijn de voorwaarden om weg. bel. vrij te rijden op lpg .
Zelf rijd ik al vele jaren op lpg maar de weg. bel. is schreeuwend hoog.Bijna iedere maand komt er €1.- bij nu betaal ik €97.-PER MAAND.Is mijn lpg dan niet goed voor het millieu??
 
Dimitri schreef op 12-11-10 12:19

Dames en heren ,maakt u maar geen zorgen over belastingvrije auto\'s,want ik weet bijna zeker dat de kabinet weer rustig belasting gaat invoeren voor betreffende BL.vrije auto\'s.wat gaan we dan doen naar de dealers gaan en geld terug vragen,kijk maar naar grijs kentekens toen betaalde mensen €60 euro per kwartaal nu betalen ze €380 voor zelfde auto en wat hebben die mensen tegen die beslissing gedaan NIETS ,we leven in Nederland het is een Belastingland,die wibbel kontjes in Denhaag doen alles wat ze willen TOCH.
 
jean schreef op 03-02-11 13:29

hallo dimitri je slaat de nagel op zijn kop dat stelletje hufters in denhaag weg ermee
 
bora schreef op 03-04-11 02:07

Dit kabinet is net ali baba en de 40 rovers. Wilders is ali baba en de rest de rovers. Ongelofelijk dit. werkelijk belachelijk. Brandstof duur, wegenbelasting duur, verkeersboetes duur. Waar gaat dit allemaal heen. opzouten met dit kabinet. de middenklassers dragen de grootste lasten
 
Het makke schaap schreef op 07-04-11 21:35

Tegenhanger van vrijstelling voorlopig niet nodig!
Sinds de invoering heeft het bestaande wagenpark iets extra belasting moeten betalen.Dit extra wagenpark is wél 7Miljoen aántal.
Die paar duizend belastingvrije autos valt in't nietmet deze extra opbrengsten!

Daar hoor ik niemand over ???

Toevallig..........
 
ron schreef op 31-08-11 19:53

wegenbelasting bij de brandstofprijzen invoeren wie veel rijdt betaald het meest dus ook de poolse mensen die wel gebruik maken van ons wegennet maar geen cent aan mee betalen
 
Heppener schreef op 07-10-11 16:50

Geachte Bora,
Als we ons met zijn alle aan de juiste snelheid op de wegen houden.
En de normen en waarde handhaven in onze maatschappij. Dan hoe je niet te klagen over de duren verkeersboetes.Dit hebben we met zijn alle in eigen handen. Verders zou het mogelijk zijn om met zijn alle de grote merk pompen te vermijden zodat die jongens het gaan voelen in hun eigen zakken.Zo hebben we al de mogelijkheid om twee van de drie problemen op te lossen.
 

Plaats reactie

Naam:


Reactie:


Reageren

- Reageren alleen onder eigen naam;
- Geen persoonlijke gegevens in reactie plaatsen;
- Reacties moeten over het onderwerp van het artikel gaan;
- Maak gebruik van correct Nederlands taalgebruik;
- Geen spam;
- Respecteer andere bezoekers.
Door te reageren verklaart u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan.